Szemterápia

fullbeauty


Sokan szenvednek a szemük alatt kialakult sötét karikáktól, a megereszkedett szemhéjtól. Ez kialakulhat a kevés alvástól, a stressztől, vagy egyszerűen az idő múlásától. A lényeg, hogy sajnos sokkal többnek néz ki tőle az ember lánya, mint amennyi és ez roppant bosszantó.

a20130127_1.jpg

A Biotherm kutatásai alapján a bőr öregedését több mint 50%-ban külső tényezők okozzák, és az öregedés jeleinek mindössze 20%-a elkerülhetetlen. Olyan szemkörnyék-ápolót alkottak, amely azt ígéri, hogy stimulálja a bőr saját megújulását, segít a ráncok és sötét karikák elleni harcban és javítja a bőr feszességét. Természetes alga kivonatot tartalmaz

A kiváló termék neve: Blue Therapy Eyes. 40 feletti hölgyeknek, ez a krém szinte kötelező lesz! Próbáljátok ki, ha szenvedtek a problémától!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr885047419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...