Teljes élmények féláron!

fullbeauty


Ennek a frappáns Lush reklámszlogennek ma elég nehéz volt ellenállni az Allee Lush üzletébe betévedve! Úgyhogy el is mesélem Nektek, milyen fantasztikus terméket szereztem be valóban féláron!

Az első egy édesen csillogó rózsaszín csodák gyűjteménye: a Stardust ajándékcsomag. Szinte minden kedvenc termékem megtalálható benne.

a20130120_1.jpg
5795.-
Tartalmaz: Snowglobe szappant, Magic Wand többször használható habfürdőt, Snow Fairy tusfürdőt, Party Popper fürdőgolyót, Shimmy Shimmy csillámos tömböt, és egy Candy Mountain habfürdőt.

A másik nagy kedvenceim a masszázstömbök. A Midnight Massage is féláron kapható volt most, így gyorsan le is kaptam hármat a polcról. A barátnőim is imádják.

a20130120_2.jpg
1245.-
A Salvador Dalí stílusában készült Midnight Massage-ba tettek fügét, szentjánoskenyeret és birsalmát is. Ezek a ragacsos, édes és kívánatos tiltott gyümölcsök pompásan hidratálják és táplálják a bőrt. Mindezt vaníliával koronázták meg, mely köztudottan afrodiziákus és ellazító hatású.  Mivel közeleg a Valentin nap, akkorra is tökéletes lesz.

A páromra is gondoltam természetesen. Egy fantasztikus illatú tusfürdővel leptem meg, ami nagy kedvence. 
A „ponche” nem más, mint a hagyományos mexikói gyümölcspuncs, amelyet olyan idénygyümölcsökből készítenek, mint amilyen a guava, a szilva és a narancs, ezért a narancs- és szilvalevet választották a tusfürdő alapjának elkészítéséhez.

A Ponche illata tele van davanával, bukuval és keserűnarancs-olajjal, hogy az egésznek trópusi hangulata legyen. A davanának meleg, citrusos, karácsonyos illata van; az aromaterapeuták érzelemkiegyensúlyozó olajként használják. Bőrnyugtató hatása is figyelemreméltó. A buku erőteljes feketeribiszkés-mentolos illata nagyban hozzájárul a Ponche gyümölcsös, piás, ínycsiklandó illatának kialakításához. A keserűnarancs is a narancsfák közé tartozik, a belőle nyert petitgrain olaj jókedvre hangol, ráadásul a bőrt is tonizálja.

Fürdéshez, hajmosáshoz egyaránt használhatod ezt a gyümölcsös, bőrpuhító tusfürdőt, mely jókedvre derít a búbánatos téli napokon.

a20130120_3.jpg
1850.-
Remélem sikerült felkeltenem az érdeklődéseteket, és holnap beugrotok a legközelebbi Lush üzletbe. Jó vadászgatást!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr935029559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...