Tömörséget a bőrnek!

fullbeauty


A Vichy bőrtápláló újdonsága az érett bőrűeknek kínál megoldást. Az érett arcbőr a lelassult hormonális aktivitás miatt akár 57% -ot is veszíthet lipid tartalmából, aminek következtében sérülékennyé válik, veszít tömörségéből és rugalmasságából. Az arcbőr így elveszíti a fiatalos arcbőrre jellemző tulajdonságait. Az érett bőrnek táplálásra és megújulásra van szüksége.

a20130114_1.jpg
A Vichy laboratóriuma 11 évnyi kutatás tudományát sűrítette a vadonatúj Neovadiol Magistral tápláló balzsamba az arcbőr tömörségének fokozásáért. Ez a gazdag arckrém a bőrszövet megújulását elősegítő aktív hatóanyagokat (Proteic Gf-et és Pro-Xylane-t) revitalizáló olajokkal (Omega 3-6-9 esszenciális zsírsavak) egyesíti. Az arcbőr azonnal visszanyeri komfortérzetét és rendszeres használatával rugalmasabbá válik. Hosszabb távon a Neovadiol Magistral a bőr tömörségének visszaadását ígéri, mely a fiatal bőr jellemzője.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr885018662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...