Fedd el a bőrhibákat!

fullbeauty


A profi sminkesek is tudják, hogy nincs tökéletes bőrű nő. Fotózásáskor, stúdiókban, reflektorfényben ezek a hibák még inkább látszanak. És ezt mindannyian utáljuk! Ezért is rukkolt elő a MAC új, bőrtökéletesítő alapozókkal, korrektorokkal.

s20130110_4.jpg
Az alapozók folyékony -Studio Fix Fluid SPF15 és kompakt púderes - Studio Fix Powder Plus kiszerelésben kaphatóak már az üzletekben.

Az antioxidánsokban gazdag formula minden bőrtípusra használható, és a két kiszerelést variálhatjuk is. Igény szerint használhatjuk külön-külön, illetve egyszerre, attól függően, hogy milyen mennyiségre van szükségünk a tökéletes fedésre. A választék bőséges, mindenki megtalálja a bőréhez megfelelőt. A tökéletes eldolgozáshoz válassz profi ecseteket is.

s20130110_5.jpg
s20130110_6.jpg
s20130110_7.jpg
A harmadik újdonság a MAC új korrektor palettája.Különleges színskálájával és fedésével a szakmabeliek igényeit is kielégíti.

s20130110_8.jpg
A paletták 4 Studio Finish Concealer és két Studio Finish korrektor árnyalatot tartalmaznak: light, medium, medium deep és dark kompozíciókban, hogy még a legkülönlegesebb bőrtónusú vevők is találjanak számukra megfelelőt.

Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation – 8 400 Ft

Studio Fix Powder Plus Foundation – 8 600 Ft

Pro Conceal and correct palette light/medium/medium deep/dark – 13 800 Ft



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr295009667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...