Bájosan szerelmes

fullbeauty


Az Essence márka, már készül a szerelem napjára. A Valentin nap ihlette Hugs and Kisses kollekcióban megtalálható minden, amire csak egy fiatal lány vágyhat a neszeszerében! A kollekció szemhéjpúder palettája játékos színeket tartalmaz, csak a vidám, és főleg romantikus pasztell árnyalatokat. A színeket kedvünkre keverhetjük: rózsaszínt a lilával, lilát a zölddel, zöldet a rózsaszínnel.

s20130110_10.jpg
Utána jönnek a szemhéjtusok, amik természetesen csillámosak, így nagy precízséget nem igényelnek, mint fekete társaik.

s20130110_11.jpg
A  téli időben egy elengedhetetlen darab következik: a  hugs & kisses lip scrub ajakradír, mely másodpercek alatt puhává varázsolja a szájat, így sokkal jobban mutat a rúzs és szájfény.

Két hagyományos, de gyönyörű árnyalatban készült el az Essence hugs & kisses lip tint, azaz ajakszínező.

s20130110_13.jpg
Egy ellenállhatatlan darab a LOVE feliratú pirosító, mellyel egy-két ecsetvonásra üde orcákat készíthetünk magunknak.

s20130110_14.jpg
A kollekcióban a körömlakkok is nagy szerepet kapnak, hiszen négy alapszín és ezekhez négy csillámló fedőlakk is helyet kapott.

s20130110_15.jpg
És ha a csillámlakk túl sok lenne, akkor lehet használni körömmatricákat, melynek aranyos kis motívumaival könnyen mosolyt lehet csalni az ember arcára.

s20130110_16.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr85009687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...