Viszlát BB, hello CC?

fullbeauty


Még alig ocsúdtunk fel a bőrtökéletesítő BB krémek fantasztikus hatásától, máris itt a konkurencia a CC krém! És, hogy mennyivel fog többet tudni, azt is hamarosan megtudjátok!

550a_20121230_1.jpg
A termék amely kiváltotta az úgy őrületet Ázsiában és az USA-ban nem más mint a CC krém. Pár hét múlva Európában is elterjed, majd csak győzzük kivárni. Nagyon sokan megvettük a BB krém akár több változatát az elvárásainkat hajszolva. Talán azzal sem vagyok egyedül, hogy nem találtam olyan terméket több márka kipróbálása után sem, amely megfelelt volna az én bőrtípusomnak teljes mértékben. Kombinált/zsíros vagy pattanásos bőrre korrektor és púder nélkül nem érdemes rá hagyatkozni. A beauty vagy blemish balm (BB krém) gyenge/közepes fedéséhez képest jelentős változást hoz majd a CC krém (color correcting). Az új színkorrigáló krém a következőket ígéri: hidratáló, primer (sminkalap) és alapozó egyben, erősebben véd a napsugárzás hatásaitól és a bőrhibák elfedésére is tökéletesen alkalmas. A továbbfejlesztett krém a BB krémmel ellentétben elfedi a bőrhibákat, és a piros foltokat vagy pattanásokat is. Az arc kifényesedése ellen pedig olajmentesek lesznek krémesebb formulával, hosszútávon pedig helyrehozzák a bőr pigmenthibáit. Ezek alapján a problémásabb bőrűek is talán ismét nagy lelkesedéssel vetik bele magukat a számukra tökéletes és a sminkelést felgyorsító krém kutatásában.

550a_20121230_2.jpg
550a_20121230_3.jpg
550a_20121230_4.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr724987965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...