Cherrie Bow

fullbeauty


Így közeledvén a karácsonyhoz, lehet, hogy még nem gondoltok a tavaszra, de ezt a Dior kollekciót úgy gondoltam mindenképpen meg kell mutatnom nektek!

550s_20121218_1.jpg
A Dior-tól már megszokott luxus csomagolásra most is számíthatunk természetesen. Az extrán elegáns kis palettákat, amikben a szemhéjpúderek mellett rúzsok is vannak, külön fedél alatt találhatjuk. A jövő év elején, vagyis a tavasszal megjelenő Cherie Bow kollekció tagjai, csodásan masni alakúak és nagyon szép, visszafogott színekben pompáznak. A főszerep a rózsaszíné és a fekete tusé egyértelműen, de van itt szürke és bézs is. A paletták mellett lesz még három újdonság is: kétvégű szemceruza/szemhéjpúder duó, egy nagyon különleges színfokozó szájfény és egy szintén különleges fedőlakk, ami extra fényessé varázsolja a körmöket. Szerintem szemet kápráztató a kollekció, és remélem örültök, hogy egy kis púderes tavaszi hangulattal -ha csak kis időre is- megtörtem a karácsonyi piros-arany hangulatot.

550s_20121218_2.jpg
550s_20121218_3.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr804972308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...