Essence Snow Jam

fullbeauty


Az Essence téli limitált kiadását, a téli sportok, a jeges csillogás és persze a hó ihlette. A téli sportokat kedvelőknek különösen ajánlom ezt a bájos kollekciót.

Ami rendkívül jó benne, hogy a sminkeken sok hasznos kelléket is megtalálunk a kollekcióban, melyeket magunkkal vihetünk például  a téli síelésre, snowboardozásra. A hideg időre kifejlesztett ápoló kézbalzsamot és a mini kiszerelésű körömreszelőket.

Akkor nézzük a kollekció tagjait: a  Snow Jam eyeshadow sorbet egy rendkívül egyszerűen használható termék, legjobb, ha az ujjbegyünkkel visszük föl a szemhéjra. Akár színes szehéjpúderbázisként is használhatjuk őket, így még intenzívebb lesz a szemsmink.

550s_20121217_1.jpg
A Jumbo Pencil-ek örök kedvencek, hiszen multifunkcionális termékek. Kontúrozhatunk velük, az egész szemhéjra is használhatjuk, sőt ez is megállja a helyét bázisként.

550s_20121217_2.jpg
A szájra semmi élénk szín nem kerül, csakis természetes, ápolt ajkak dukálnak ehhez a téli pasztellsminkhez. Ezt megoldhatjuk a két nagyon enyhe színt adó ajakápolóval. Nem árt egy ilyen termék a kabátunk zsebében.

550s_20121217_3.jpg
A körömlakkok hosszan tartó hatást és erős pigmentáltságot ígérnek, amit már megszokhattunk az Essence limitált szériáiból. Hideg, téli, gyöngyházfényű és csillámos színek. Télen a csillámutálók is megengedhetnek maguknak egy kis feltűnést körmök terén.

550s_20121217_4.jpg
Ezeket az aranyos mini körömreszelőket bármelyik kis táskába beledobhatjuk, erre ugyanis bármikor szükség lehet. Hogy még a reszelőnk is trendi legyen, mindegyiken egy téli táj vagy motívum található.

550s_20121217_5.jpg
És a kollekció kis finomsága a sheavajat tartalmazó regeneráló kézápoló balzsam gyönyörű, téli csomagolásban.

550s_20121217_6.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr514970838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...