Salma Hayek inspirált

fullbeauty


Rengeteg híresség adta már nevét körömlakk kollekciókhoz, ha emlékeztek, épp pár napja Selena Gomez 2013-as Opi kollekciójáról tudósítottam Nektek. A mai nap csemegéje, hogy Salma Hayek is beállt a sorba: az új márka, amihez a színésznő lerakta a voksát a Nuance Beauty Brand, amelyet kizárólag CVS gyógyszertár boltokban lehet beszerezni.

550s_20121206_1.jpg

Mint minden Nuance termék, a körömlakk is zsúfolva van a tápláló összetevőkkel, mint például  a borágó olajjal és bambuszkivonattal. Egy speciális védő alapréteget is tartalmaz, így biztos lehetsz benne, hogy a körömlakk nem károsítja a körmödet hosszú távon sem, sőt, a gyerekek körmeire sem káros. Ami fontos még, hogy a lakkok több mint 30 árnyalatban kaphatók.

550s_20121206_2.jpg

550s_20121206_3.jpg

A körömlakk ára 6 dollár.

www.cvs.com



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr724952033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...