Olajos kényeztetés

fullbeauty


A hideg téli napok alatt bőrünknek szüksége van a rendszeres és  roppant alapos törődésre. Ha nem vigyázunk rá megfelelően, kiszárad, elveszíti rugalmasságát és puhaságát. Épp ezért használtam gyakran én is baba olajat, hogy ezt elkerüljem. De most itt egy újdonság, a Garnier új bőrszépítő olaja, mely  gyönyörűen ragyogóvá varázsolja a kiszáradt bőrt. A Garnier Ultimate Beauty Oil láthatóan megszépíti és táplálja a bőrt, amely selymesnek, rugalmasnak és kellemes tapintásúnak érződik. Könnyű és a bőr felszínén zsíros nyomot nem hagyó összetétele négy értékes olajjal gazdagított.

550a_20121205_1.jpg

A marokkói aranyként ismert argán olaj hidratálja a bőrt és természetesen védi a külső hatásoktól. Hasznos tulajdonsága, hogy elsimítja a ráncokat és lelassítja a bőr öregedését. A természetes, luxusnak számító rózsaolaj táplálja és hidratálja a bőrt, miközben nyugtat és regenerál. A makadámia olaj a feszességért felelős, míg a mandulaolaj védi és regenerálja a bőrt.

Ha a Te bőröd is száraz és húzódik a téli évszakban, ezt az újdonságot szerezd be! Megéri az árát.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr234950007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...