Glamglow

fullbeauty


A tökéletesen ragyogó arcbőr most már nem csak a hollywoodi hírességek kiváltsága mostantól. A Douglas parfümériákban most már mi is beszerezhetjük a Glamglow mud maszkot, amely mindössze 10 perces használat után, arcunkat tökéletesen rugalmassá, és frissen ragyogóvá varázsolja a hidratáló kollagén hatására. Az ünnepi rohanásban nagyon hasznos lesz, ha végül nem jutunk el a betervezett kozmetikai kezelésre. Egyik kedvenc színésznőnk, Reese Witherspoon is erre esküszik, ha gyors szépülésre van szüksége. A jó hírünk, hogy a maszkot férfiak is használhatják, tehát az ő bőrük is ragyoghat az ünnepekre.

550a_20121204_1.jpg

A termékről még annyit, hogy az érzékeny bőrűek is bátran használják, mert  parabén mentes. Kiváló karácsonyi ajándék mindkét nemnek!

550a_20121204_2.jpg

14.990.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr834947296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...