Vidámság a fa alatt!

fullbeauty


Ha igazán kényeztető ajándékot szeretnél adni szeretteidnek, és a csomagolással sem szeretsz sokat bíbelődni, akkor a legjobb megoldás számodra a Lush ünnepi ajándékdobozai.

A dobozok arany, piros, zöld színben pompáznak, és rögtön jó kedvre derítik azt is aki adja, azt is aki kapja.

A mi egyik kedvencünk a Secret Santa, nevéhez híven egy télapót imitál viccesen. A doboz tartalma egy Cinders fürdőgolyó, ami azért is szenzációs, mert pattogós cukorka is van benne, ami a tűz ropogását imitálja fürdés közben tökéletesen. A másik egy Honey I Washed the Kids mézes karamellás illatú szappan, ami teljesen mámorító hatással bír.

550a_20121130_1.jpg

2690.-

A másik kedvencünk a ... Had a very shine nose, ami egy univerzális ajándék: férfiaknak, nőknek, zuhanyrajongóknak, vagy kádimádóknak egyaránt. A fantasztikusan vicces, rénszarvasos doboz: egy citrusos, fenyő illatú Northern Lights szappant, egy afrodiziákus hatású Snow Globe szappant, és egy North Pole szappant rejt.

A North Pole szappan ideális azoknak, akik szeretik az élénkítő, frissítő zuhanyt – melyben azért van egy árnyalatnyi édes luxuskényeztetés is. Egy szelet sohasem elég – mivel két változatban készül! A rózsaszín csokisan ínycsiklandó illatú, a fehér pedig frissítően fás és mentás.

550a_20121130_2.jpg

5390.-

A harmadik ajánlatunk egy igazán luxus Merry Christmas ajándékdoboz.

Ez az aranyszínben csillogó ajándékcsomag aranyat ér azoknak, akik szeretik a minőség luxusát. Aranyló termékek fürdéshez, zuhanyozáshoz és testápoláshoz. Ha ezzel ajándékozol meg valakit, biztos, hogy a dobogó legfelső fokára kerülsz majd nála.

A tartalma egy Sunnyside habfürdő, ami a vizet folyékony arannyá varázsolja, egy Golden Wonder fürdőgolyó, egy Snowcake szappan, egy Creme Anglaise vaníliás illatú testápoló, és egy mézes, trópusi illatú It's Raining Men tusfürdő.

550a_20121130_3.jpg

10.290.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr414940593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...