Ünnepi szett

fullbeauty


550e_20121126_1.jpg

Akármelyik amerikai karácsonyi filmet megnézzük, ámulatba ejtő nemcsak a túlzott, már-már giccsesnek mondható díszlet, hanem a ruhák is. Elképesztőek. Igazán hangulatos, elegáns darabokat csodálhatunk meg a színészeken. Nézzétek meg Camreon Diaz gyönyörű szettjeit a Holiday c. szenzációs filmben, - aminek megnézése nekem például minden év karácsonyán szinte kötelező program.

550e_20121126_2.jpg

De vajon mi is ennyire megadjuk a módját az ünneplésnek? Lakást dekorálunk csak, vagy az öltözékünkre is gondosan odafigyelünk?

550e_20121126_3.jpg

Bemutatok pár darabot, amivel igazán beleolvadhatsz a karácsonyi mámorba. Nagyjából elég egy jól megválasztott piros kabát, és máris tökéletes lesz az ünnepi megjelenésed az Adventi vásárokon. Ami pedig a vendégváró viseletet illeti, még ha nincs is kedvünk felvenni az ünneplőt, egy csillogó brossal, vagy színekben a karácsonyhoz illő kendővel is feldobhatjuk ruhánkat. Mindenképp a használjuk a fehér, zöld, piros és a mindig elegáns arany illetve fekete színt.

550e_20121126_4.jpg

Amit gyakran mondok, hogy a kevesebb több… Na, ez a karácsonynál nem számít. Legyen csak minden sok, természetesen az ízléstelenség határait nem súrolva.

Todorovics Kata
stylist



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr824927220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...