Reflektorfényben!

fullbeauty


Az idő múlásával, sajnos bőrünk állapota folyamatosan romlik. Pigmentfoltok, szeplők, szemalatti karikák, és persze a folyamatos rugalmasság vesztés. Ezeknek a külső változásoknak köszönhetjük, hogy arcunkat egyre öregebbnek látjuk a tükörben. Az egyenetlenségek miatt a fény nem tud tökéletesen visszatükröződni, ezáltal árnyékok keletkeznek az arcon, ami öregít. Eddig voltak a rossz hírek.

550s_20121124_4.jpg

Most jön a jó hír. A Radiant Lifting Foundation alapozó újdonság a Shiseido-tól a fotózásokon használt reflektorfények hatásán alapszik. Az alapozó hatására a fény egyenletesen tükröződik vissza az arcról. Ezáltal tökéletesnek, mondhatni makulátlannak látszik. Az alapozó jó tulajdonságai közé sorolhatjuk még, hogy hidratáltságát, és elveszett rugalmasságát növeli.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr174923333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...