Mert jótékonykodni jó!

fullbeauty


Ha a The Body Shop-nál választod ki ajándéktárgyaidat karácsonyra, a kiváló ízlésed mellett társadalmi felelősségvállalásodat is megmutathatod szeretteidnek. Mivel a termékek méltányos közösségi kereskedelemből származnak és nem tesztelték őket állatokon. Ráadásul a méltányos partnerség keretében beszerzett ajándékdobozok és zacskók legtöbbje újrahasznosított papírból készül, a nepáli Get Paper gyárban, így ezek megvásárlásával 7 iskola és 250 ösztöndíjas diák támogatásához járulsz hozzá.

550a_20121121_1.jpg

Ugye mennyivel szívet melengetőbb az ajándékozás, ha tudod, hogy nemcsak a hozzátartozóidnak, hanem az egész világnak szerzel örömet? A kedvenc gyümölcsös és krémes illatú testápolási és fürdő termékeiteket válogatták össze és egy aranyos házikóba tették. Minden dobozt a Nepáli partnerüktől a Get a Paper gyártól szerezték be, a csomagokból befolyt összeget a közösségük építésére használják fel. A jó dolgok kis csomagokban érkeznek.

A doboz tartalma:

- Mandarin tusfürdő 60ml
- Mangó tusfürdő 60ml
- Eper tusfürdő 60ml
- Shea testvaj 50 ml
- Shea ajakvaj 10 ml
- Zuhanypamacs



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr674919217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...