Mert a tökéletes sminkecset kötelező!

fullbeauty


Jó pár napja mutogatom Nektek a sminkújdonságokat, de hogy mivel lehet őket gyönyörűen használni arról nem esett szó! Na, ezt a hiányosságot most pótolom.

A karácsonyi újdonságok között találod Bobbi Brown luxus utazó ecset szettjét, amit azért otthon is tökéletesen lehet hasznosítani, és nem csak az ünnepi sminkek készítésekor.

550i_20121119_1.jpg

Ebben az ecsetkészletben minden eszköz megtalálható, melyek segítségével profi sminket varázsolhatsz magadra. A szett Bobbi nyolc „kötelező” ecsetjét tartalmazza. (Foundation Brush, Blush Brush, Eye Sweep Brush, Eye Smudge Brush, Eye Brow Brush, Angle Shadow Brush and a Dual Ended Eye Liner Brush / Ultra Fine Eye Liner Brush). A kiváló minőségű ecsetek csodálatos, körbe cipzáros bőr tokban érkeznek, rózsaszín szatén belsővel, ami megvédi az ecseteket, hogy még évekig hasznunkra legyenek.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr724914003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...