Extra jó!

fullbeauty


Azt mondják, legjobban egy nő koráról a dekoltázsa, és a keze árulkodik. A dekoltázsunk a hideg évszakokban védve van, viszont a kezünk, ha nem szeretjük a kesztyűt védtelen. Éppen ezért egy jó kézkrém mindig legyen ott a neszeszeredben. A Bobby Brown újdonsága, az Extra Hand Cream nagy kedvencem lett, és tényleg full extrás a termék.

550a_20121116_1.jpg

Az Extra Repair formulával rendelkező krém, avokádó és shea vajas tartalma miatt egyedi hidratáló hatással bír. Különleges illata a grapefruit, a rozmaring, a kamilla, és a vérnarancsból nyert illóolajok miatt is különleges. Kollagén tartalma véd az idő előtti öregedéstől, és megakadályozza a barna foltok kialakulását. Koffein és szacharóz tartalma pedig a kézfejünk puha és lágy érzetéért vállal garanciát. Tudhat ettől többet egy kézkrém?! Szerintem nem.

6790.-

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr634910819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...