Prada Luna Rossa

fullbeauty


Az új illat kiindulópontjaként az extrém hajózás lényegét, velejét vették alapul. A Prada új férfi illata a tökéletességre való törekvésből bontakozott ki. A nagyra becsült Luna Rossa nevet kapta: egy illat, mely tiszteleg a természet erejének  szenvedélye előtt.

550p_20121112_1.jpg

A klasszikus jegyek újszerű értelmezéséből alakult ki a friss és erőteljes illat. A feltűnő üveg és csomagolás a természet és technológia keresztezését tükrözi, emberi érzelmek és erő, melyek arra késztetnek, hogy feszegessük a határokat.

550p_20121112_2.jpg

Fanyar Frissesség: A keserűnarancs kivonat életre kelti a levendulát: fanyar-frissítő és pezsdítő.

Aromás szívjegy: Az aromás muskotály zsálya és a Nanah fodormenta kivonat az érzékeket új mederbe tereli: gazdagon árnyalt és fennkölt.

Fás-ámbrás jegy: Az Ambroxan és az Ámbra abszolút adja meg az illat fás-ámbrás jegyét – a szintetikus és a természetes összetevők közti erőteljes ellentmondástól lesz érzéki: kifinomult, méltóságteljes és időtlen.

550p_20121112_3.jpg

Az illat csomagolása a kontrasztokkal játszik: felső része fényes, fémes ezüst, az alsó rész pedig mélyfekete. A Prada feliratos piros csík ismét látványosan kitűnik, lendületet adva a doboznak.

EDT 50ml:     18.900 Ft



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr604904191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...