Őfelsége legújabb ügynöke megérkezett!

fullbeauty



Fél évszázada James Bond elragadta az emberek képzeletét eleganciájával és sármjával. Világszerte ismert és ünnepelt; bár a fantázia szüleménye – a férfiak tisztelik, a nők pedig imádják.  Egy valódi ikon, aki a kifinomultság és a férfiasság szimbóluma.

 

550p_20121104_1.jpg

 

A James Bond filmek 50. évfordulója alkalmából megalkották az első olyan illatot, amit a legendás brit kém ihletett meg, a James Bond 007-t.

 

550p_20121104_2.jpg

 

A James Bond 007 egy klasszikus és férfias parfüm – a modern férfi ellenállhatatlan védjegye. Az alapillatot áthatja a levendula, a szívillatban lévő vetyver és cédrusfa az erőt és a férfiasságot emeli ki, míg a fejillatban található alma, ami egy eredeti brit összetevő Bond kifinomultságát hangsúlyozza.

Ha az illatot szeretnénk kategorizálni, akkor egyértelműen a férfias kategóriába sorolandó, mely az elmúlt 50 évben modernizálódott, de klasszikus jegyeit is megőrizte. Csak az Aromás – Fougere kategória az, ami képes életre kelteni Bond férfiasságát és kifinomultságát egyszerre. Az illat gazdag levendulában, mely nyugtató hatása mellett lágy, elegáns formában mégis férfiassá teszi. 
Bond kifinomult stílusa a vetyveren keresztül kel életre, A ropogós alma, mint tradicionális britt összetevő ismert friss ízéről, és Bond szintén kifinomultságát hangsúlyozza, és frissességet kölcsönöz neki. A szantálfa az alapillatban a az erőt és a férfiasságot képviseli.

50 ml/8990.-

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr684889052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...