So matte, so beautiful...

fullbeauty

 

Mi áll a szépség-kívánságlistád élén? Csak nem a tökéletes arcbőr? Puha, matt és ragyogó arcbőr anélkül, hogy az alapozó elnehezítené?

Az új Miss Sporty So Matte Stay Perfectly  alapozó ezt ígéri.

Mattítja az arcbőr fénylő részeit és összehúzza a pórusokat. Az eredmény: egészségesen ragyogó arcbőr egész nap. Hűha! 

Szupertartós! A felvitel után 14 órával is friss marad a sminked. Nem kenődik, nem kopik, így nem kell félned attól, hogy az alapozó a kedvenc új ruhádon végzi. Ráadásul ellenáll az izzadságnak is.

 A So Matte Perfect Stay alapozó úgy dolgozik, hogy közben szépíti az arcbőröd. Antioxidánsokkal, valamint A-, C- és E-vitaminokkal dúsított formulája nem tömíti el a pórusokat.

 

550s_20121030_1.jpg

 

A pumpás kiszerelés még egyszerűbbé és nem utolsó sorban higiénikusabbá teszi az alapozást. Minden mesterkozmetikus tudja, hogy a pumpás alapozókkal lehet a legjobban dolgozni. Minden egyes nyomás/pumpálás pont elegendő mennyiséget biztosít, mellyel elérhető a tökéletes eredmény. Az átlátszó csomagolásnak köszönhetően pedig mindig pontosan tudod, hogy mikor van szükség utánpótlásra.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr14878390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...