Beyonce Midnight Heat

fullbeauty

 

„ A Midnight Heat parfüm azért született, hogy általa tudjam bemutatni rajongóimnak, hogyan képzelem el az erotikával fűtött forró éjszakát, mely perzselő, érzéki, felejthetetlen." –  mondta Beyoncé.

Beyoncé számára a parfüm éppen olyan nélkülözhetetlen eszköz a belső ragyogás és vonzerő kiemelésére, mint a tökéletes ruha, fényes rúzs, gyönyörű ékszer, vagy egy pár szexi tűsarkú.

 

550i_20121027_1.jpg

 

A Midnight Heat igazi estére ajánlott illat, érzéki és csábító egy kis misztikummal fűszerezve.

 A gyümölcsös-virágos ínyenc illat zamatos jegyekkel nyit, sárkánygyümölcs, csillaggyümölcs és kajszibarack nektárcseppjei csábítanak első érzetre. A szíve akár egy élénk virágcsokor, benne lila mokara orchidea, fekete tulipán és bazsarózsára bontja szirmait. Végezetül az alapillat meleg ámbrával, pacsulival és szantálfával varázsolja el az érzékeket.

A Midnight Heat dizájnja modern és klasszikus. A vintage üveg átmenetes színe a sötét ibolyaszíntől egészen a finom, átlátszóan tiszta liláig változik. A szoborszerű üveg felidézi a női test csodás vonalait, kecses tisztelgés az illatot inspiráló nő előtt.

 

550i_20121027_2.jpg

 

Eau de Parfum 30ml: 7 790.-

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr204874119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...