Closer by Halle Berry

fullbeauty

 

A Closer by Halle Berry friss virágos illat, minek különlegessége, hogy tradicionális férfias fougere összetevőket fedezhetünk fel benne. A híres mester parfümőr Jacques Cavallier tökéletesen egyesítette az ellentétes illatok oldalait, továbbfejlesztve a férfias fougere illatot ibolya virágok és mimóza buja, nőies keverékével. Ezek Halle kedvenc virágai, amelyek minden illatában jelen vannak. A gazdag, meleg szívillatot finom jegyek veszik körbe, előtör a pezsdítő, ózonos fejillat, amely szinte beleolvad a bőrbe, komplex és csábító aurát hozva létre. Az eredmény: fás és virágos fougere, amely teljesen modern és egyedi. A Closer by Halle Berry a férfiaktól kölcsönöz és a nők számára tökéletesíti.

 

550i_20121026_1.jpg

 

A vonzó, hatásos illathoz figyelemfelkeltő csomagolás dukál. Áramvonalas és modern; azonnal klasszikussá válik. Az üveg és a doboz tekervényes mintái a test vonalait idézik, egyszerre férfias és nőies. Ez a szinte már provokatív forma az elegáns prizma formájú üvegen jelenik meg, az ellentétek csábító játékát hozza létre, amely végül tökéletes egységbe olvad. A jellegzetes HB logó diszkréten jelenik meg a csomagoláson, finoman utalva az illat ikonikus alkotójára.

 

550i_20121026_3.jpg

 

Az illatról egy roppant erotikus töltetű videofilm is készült.

 

 

A Closer by Halle Berry illatkollekció:


EDP 15ml        5369 Ft

EDP 30ml        7779 Ft

DNS 75ml        2569 Ft

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr484871899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...