Az Astor a természetesség mellett voksolt!

fullbeauty

 

Ugye milyen kellemetlen, ha a sminkünk feltűnően látszik? Szerencsére az ASTOR kifejlesztette a SkinMatch termékeket, hogy élvezhessük a láthatatlan smink tökéletességét. Az ASTOR első bőrszínhez illeszkedő termékcsaládja a szem számára észrevehetetlen, teljesen természetes, hibátlan eredményt nyújt. Mostantól csak a bőrhibákat tüntetheti el, így arcunk természetes szépségében ragyoghat! Tökéletesen imitálja a bőrünk színét és textúráját, hiszen a SkinMatch termékek alkalmazkodnak bőrhöz, éppen olyan egyediek, mint az ujjlenyomatunk. A szupermodell Heidi Klum, az Astor nagykövete is lelkesedik az új termékekért.

 

550s_20121018_1.jpg

 

Az ASTOR új SkinMatch kompakt alapozója maszkhatás nélkül fed. Az egyenetlenségeket elrejti, ami pedig marad, az a hibátlan arcbőr. Olyan súlytalannak és könnyűnek tűnik, mintha nem is viselne sminket. A SkinMatch kompakt alapozó hidratáló hatású, és bőrét selyem simává varázsolja – akár kilenc órán át! Textúrája nem zsíros, így egész napra biztosítja a friss érzést. C vitamin tartalma támogatja a bőr regenerációját és feszességét. Kiszerelése praktikus, tükör és kis szivacs található benne, hogy útközben is tökéletes társ legyen. Nem hiányozhat a neszeszeredből...

 

550s_20121018_2.jpg

 

És itt  az új SkinMatch korrektor amitől szemeid ragyogni fognak! Egyedi formulája szinte beleolvad a bőrbe, és sikeresen elfedi a szemkörnyék érzékeny, finom bőrének esetleges hibáit.  Az ecsetes applikátor használatával a korrektor könnyen és tökéletesen felvihető és eldolgozható. A korrektor púderes formulája, valamint a benne lévő különleges gyöngyök elfedik a pirosságot és az apró hibákat, a fáradt bőr szinte varázslatos módon újjászületik. Egyetlen lépésben elérhetjük a szem környékének élénk, tökéletes megjelenését. A ragyogó tekintet garantált!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr634857216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...