Bársonyos matt hatás

fullbeauty

 

Az igazi londoni nőt megtestesítő Kate Moss és a Rimmel bemutatja neked új, téli ajakrúzs kollekcióját. Felejtsd el a nyár aranyos csillogását, burkolózz a tél bársonyos puhaságába! A Kate Moss nevével fémjelzett ajakrúzs kollekció újdonsága: most matt színekben jelennek meg a legkedveltebb, klasszikus színek. Fenségesen gazdag árnyalatok, melyek a kényelmes viselet szempontjából is a maximumot nyújtják. A matt hatás varázsa, Kate Moss lazasága és a Rimmel London: íme, a tökéletes kombináció.

 

550s_20121016_1.jpg

 

Egyesítették Kate divatszakértelmét a Rimmel technológiájával és megszületett a 2012-es téli ajakrúzs kollekció! Új, mesés összetevőt tartalmaz, a „Ruby Powder”-t. Ez a formula magába foglalja a két legfontosabb előnyt: a maximális színélményt és a szuperkényelmes viseletet. A formula alapját képező bőrápoló krém hármas összetevője segíti a könnyed felvitelt és megejtő simaságot ad. Ehhez még hozzájárul a Lasting Finish rúzsok már ismert tartóssága – így lesz tökéletes.

 

550s_20121016_2.jpg

 

550s_20121016_3.jpg

 

Természetesen Kate jellegzetes kézjegye a csomagoláson is megjelenik – elegánsan visszatér az eredeti dizájnhoz: matt piros csomagolás, Rimmel korona és Kate aláírása fényes, fekete betűkkel, valamint egy pecsétszerű szív. A színpaletta 12 árnyalatot tartalmaz a természetes, mégis szexis tónusokon keresztül – amelyet Kate a mindennapokban visel – a korall, pink és fukszia színekig, amiket inkább egy pörgős éjszakán használ szívesen.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr154853078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...