Kylie 25 éve megunhatatlan!

fullbeauty

 

Kylie Minogue új illatával, a Music Box-szal, a 25 éve töretlen pop karrierjét  ünnepli. Az illatot Kylie zene iránti mélységes elkötelezettsége inspirálta. Lépjünk be a pophercegnő, Kylie Minogue varázslatos világába! Nyissuk ki a dobozt és sütkérezzünk magával ragadó aurájában. Ez a csábító, virágos-gyümölcsös illat kifejezi mindazt a boldogságot és csodálatot, amely körülveszi az énekesnőt, megjeleníti törékenységét, babaszépségét, sugárzó nőiességét. Kylie vidám zenéjét és látványos fellépéseit megidézve a Music box illata elrepít a zene képzeletbeli csodaországába. Kylie így nyilatkozott a parfümről: “Már gyerekkorom óta elbűvölnek a régimódi zenedobozok."

 

550i_20121010_1.jpg

 

Az illat bergamottal fűszerezett édes eper és málna természetes, pezsdítően gyümölcsös keverékével nyílik. Szív illatában tiszta és erőteljes virágcsokor bontakozik ki, felfedve a narancsvirág, kecses rózsa és ragyogó frézia virágos jegyeit, melyek tovább fokozzák a parfüm vidám nőiességét. Végezetül szantálfa és ámbra pompás keveréke vegyül el érzéki fehér pézsmával, meleg és misztikus alapillatot teremtve az extrém érzékiség élményéért. A játékosan elegáns és szokatlan üveg dizájnja egy vintage zenedobozt idéz. Parfümüvegek terén váratlan fordulatként, a téglatest alakú üveg az oldalán fekszik, elfordítható, díszes arany kupakkal, ami ahelyett, hogy zenét játszana, szabadon engedi Kylie illatát. 

 

550i_20121010_2.jpg

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr874830773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...