Ráfér a pasik bőrére is!

fullbeauty

 

A fényvédő nélkül töltött napok, apró vágások és hegek, egy-egy pattanás vagy benőtt szőrszál - mind nyomot hagynak a férfiak bőrén is. Apránként elszíneződések jelennek meg, mert a bőr nem felejt. Ma már azonban van mód arra, hogy mégis tiszta lappal induljunk: ez az ÚJ Clinique Skin Supplies for Men Dark Spot Corrector.

A szérum alapja a díjnyertes Even Better Clinical-ben is alkalmazott innovatív technológia és a borotválkozás által irritált bőrt nyugtató és erősítő hatóanyagok.

 

550p_20121008.jpg

 

A Clinique Skin Supplies for Men Dark Spot Corrector-t kifejezetten a férfiak bőrére fejlesztették ki. Regeneráló hatóanyagokat is tartalmaz, melyek erősítik a bőr napi borotválkozás által legyengített nedvességmegőrző rétegét, gyulladáscsökkentő hatóanyagai pedig nyugtatják és hűsítik a bőrt. Mivel a férfiak bőre többnyire zsíros, a készítmény könnyű és gyorsan felszívódik, borotválkozás után puhává és simává teszi a bőrt. A glukozamin és a szalicilsav exfoliálja a bőr felszínét, serkenti a sejtmegújulást, és küzd a benőtt szőrszálak ellen. Már kapható is a Clinique szaküzletekben, és kiemelt parfümériákban.

Olajmentes. Nem okoz aknét. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Szemészetileg vizsgált.

13.900.-

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr174827520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...