Önbizalom, stílus, rock 'n roll!

fullbeauty

 

A görög származású John Varvatos 1999-ben alapította meg divatházát, majd 2000 végén debütált első ruházati vonalával. A kollekció eleinte exkluzív haute couture darabokból állt, mára azonban egy egész lifestyle kollekcióvá nőtte ki magát, melyben helyet kapnak övek, táskák, cipők, szemüvegek, órák, valamint bőrápolási termékek és illatszerek is egyaránt.

 

550i_20120925_1.jpg

 

John Varvatos a divat iránti érdeklődése a rock ‘n roll iránti megszállottságából táplálkozik. Ez egy egységes, átfogó motívuma munkásságának és mélyen beleépül dizájnjába. Hirdetési kampányai is olyan legendás ikonokat szerepeltetnek, mint Iggy Pop, Alice Cooper, Velvet Revolver vagy Chris Cornell. A 2012- es kampányfotóján a Green Day tagjai szerepelnek.

 550i_20120925_2.jpg

 550i_20120925_5.jpg

De ami engem igazán lázba hozott, az John Varvatos illatkollekciója. Illataiból árad az önbizalom, elegancia és férfiasság. A számos egyedi illatösszetevőnek köszönhetően, illatainak fás-orientális jegyei azoknak szólnak, akik nem félnek vállalni személyes stílusukat és magabiztosságukat. Máris imádom őket!

A család tagjai:

1. Classic: céltudatos, magabiztos férfiaknak ajánlott. Egy igazi fás orientáltságú illat.

2. Vintage: nyers és tartós vonzerővel bíró pasiknak. Fűszeres, meleg illatjegyek.

3. Artisan: klasszikus, tradicionális illat. A citrus és a klasszikus gyógynövények jegyeivel.

4. Artisan Black: az Artisan sötétebb, fásabb interpretációja.

 

550i_20120925_4.jpg

 

És van egy jó hírem is! A hétvégi nyereményjátékunkban ezeknek a dögös férfi illatoknak komoly szerepe lesz!:)

 

550i_20120925_3.jpg

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr934803288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...