Lady Gaga fekete rituáléja

fullbeauty

 

Napjaink pop életének egyik meghatározó énekesnője, Lady Gaga mindig is lázadt a korlátok ellen. Személye a zene, divat és szépség provokatív ikonjává vált. A FAME-ben első illatát kelti életre. A lenyűgöző, páratlan, semmihez sem fogható illatot feketéből-áttetsző parfümön keresztül mutatja be, ami egy új, technológiai innováció. A parfüm sötétséget hoz a fénybe, megünnepli a hírnév tiszta jutalmait és sötét árát.

Ahol világosság van, oda sötétséget hoz. Ami tiszta és áttetsző, azt misztikus ködbe burkolja. Ahol gyümölcs terem, oda mérget cseppent. Az eredmény a Lady Gaga Fame, egy pazar, gyümölcsös-virágos illat, amely épp olyan fekete színű, mint a dicsőséghez vezető út, de rögtön tisztává és világossá válik, amint a dicsőség megszületik.

 

550i_20120913_2.jpg

 

A mindig szürreális ’Mother Monster’, Lady Gaga egyedülálló kreatív csapatot szervezett maga köré, hogy segítségükkel életre keltse első illatát. A parfümőr Richard Herpin, aki Honorine Blanc és Nathalie Lorson segítségével ritka illatösszetevőket használt fel a nagy mű megalkotásához. A fantázia inspirálta illat vizuális megjelenítésére Steven Kleint kérték fel, aki elvont, sötét, már-már baljós fotóival szerzett hírnevet magának. A kreatív csapat által megálmodott látomás végül a FAME-ben testesült meg, megszületett Lady Gaga első illata!

 

550i_20120913_1.jpg

 

Eau de parfum 30 ml 8 399 Ft

Eau de parfum 50 ml 11 349 Ft

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr864775280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...