Katie Holmes a Bobbi Brown-nál!

fullbeauty

 

A Bobbi Brown Cosmetics büszkén jelenti be az amerikai színésznő, Katie Holmes és a Bobbi Brown Cosmetics együttműködését.

 

“Katie Holmes megtestesíti a modern ‘Bobbi nőt’… úgy gondolok rá, mint napjaink Ali McGraw-jára, akit mindig is csodáltam” mondja Bobbi Brown, “Katie klasszikus, természetes szépség, üzletasszony és családanya. Amikor találkoztam vele, egyből éreztem, hogy ő jó választás lenne a márkám reprezentálására. Azonnal jó kapcsolat alakult ki köztünk, mivel nagyon sok közös van bennünk.”

 

550s_20120906.jpg

“Bobbi rendkívüli személyiség és a Bobbi Brown Cosmetics egy olyan cég, amihez mi, mint nők, mindannyian bizalommal fordulunk. Elérhető sminkeket készítenek, melyektől azonnal csinosabbnak érezzük magunkat” mondja Holmes “Néha csak egy rúzs vagy egy pirosító is elég ahhoz, hogy magabiztosnak érezzük magunkat és megtegyük azt, amit tudjuk, hogy meg kell tennünk. A smink szerintem egy nagyon erős kifejezőeszköz és izgatott vagyok amiatt, hogy része lehetek ennek a márkának.”

 

Az együttműködés 2013 tavaszán kezdődik hirdetések, sajtómegjelenések formájában. Továbbá Bobbi lesz a vezető sminkmestere a 2013 tavaszi/nyári Holmes & Yang márka divatbemutatójának, melynek névadói Katie Holmes és a híres stylist, Jeanne Yang.

 

“Ez egy nagyon izgalmas időszak a Bobbi Brown Cosmetics számára és izgatottan várjuk, hogy elkezdjük a Katie-vel való közös munkát” mondja Maureen Case, a  Bobbi Brown Cosmetics elnöke “Biztosak vagyunk benne, hogy ez az együttműködés gyümölcsöző lesz, sok erős, okos, magabiztos nővel bővül majd a profilunk és sok új vásárlóval tudjuk megismertetni a márkát.”

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr834759451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...