Mert a füstös örök...

fullbeauty

És valóban, az egyik legigézőbb szemfestési technika, mely egyszerűen képtelen kimenni a divatból. Mert imádjuk. És lassan mindenki elsajátítja a nem is olyan ördöngös technikáját.

 

550s_20120828_1.jpg

 

A Maybelline New York két újdonsággal is alátámasztotta, hogy a füstös tekintet még mindig nem trónfosztott. Az első a Colossal Smokey Eyes  szempillaspirál, melynek különlegessége, hogy matt szemhéjpúder pigmentekkel van dúsítva. Ezáltal még sötétebb, még dúsabbnak hatott a pillám, miután kifestettem. Ezt még fokoztam a másik újdonsággal, a legújabb fekete szemhéjceruzával, aminek a vége szivacsos, így könnyen ment a satírozás. Az eredmény: matt szénfekete intenzitás. Julia Stegner gyönyörű szemein meg is csodálhatjátok az eredményt!

 

550s_20120828_2.jpg

 

Colossal Smoky Eyes szempillaspirál:2499.-

Szemceruza:1999.-

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr754738464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...