A tökéletes cicaszem

fullbeauty

 

Egészen mostanáig a tökéletes cicaszem elkészítése nem volt könnyű feladat. De a Miss Sporty hihetetlenül egyszerűvé tette a nehéz műveletet egy gyönyörű szemhéjpúder paletta és szemhéjtus kifejlesztésével, melyek segítségével álmaid legszebb szemsminkjét percek alatt elkészítheted.

A palettát négy elképesztő színkombinációban lehet megvásárolni, melyekkel a szemhéjfesték gyerekjáték! Minden palettában található kontúrszín, két szín a szemhéj mozgó részére és egy halványabb árnyalat a szemöldökcsont kiemelésére

Neked melyik tetszik?

Mineral Earth: csodasz barnák mondjuk egy romantikus randevúhoz.

Pastel Passion: krémes színek, melyek szenvedélyesek és határozottan menők.

Indigo Intensity: telt kékek és lila az egyedülálló drámai hatásért.

Acid Spice: az élénk és haragos zöld a közel sem haragos tekintetért.

 

550s_20120718.jpg

 

Ez nem egy hétköznapi szemhéjpúder! Az új generációs textúra nagyon-nagyon finom, tele mély színhatást nyújtó pigmenttel. Az eredmény?

Könnyen felvihető formula, ami pazar érzést nyújt és hihetetlenül látványos hatást biztosít. Jól eldolgozható, tartós, nem kenődik el és nem halványul a nap folyamán. Szuperintenzív színek, melyekről mindenki azt hiszi majd, hogy luxuskozmetikum! Professzionális eredmény zsebpénzbarát áron. Igen! Ez a Miss Sporty!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr544665232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...