Jeges, mentás felfrissülés a bőrnek!

fullbeauty

 

A borotválkozás a férfiak nagy többségének nap mint nap égető érzést és irritációt okozhat. Borotválkozás után a bőrnek többre van szüksége, mint  egy egyszerű frissességre. A Men Expert termékcsalád új tagja, az ultra friss after-shave lotion ápoló és nyugtató hatóanyagokkal van gazdagítva a hármas hatásért: hidratál, nyugtatja a bőrt és felébreszti a bőrt.

 550p_20120717_3.jpg

Az új családtag három erénye: ultra hidratáló összetétele megelőzi a kiszáradást és a kényelmetlen feszítő érzést. Nyugtatóan hat az égető érzés ellen, csillapítja a kipirosodás és az irritációt. A vitaminokkal és a koffeinekkel megerősített összetétel felébreszti a bőrt, hogy készen állljon az egész napos megpróbáltatásokra. Férfias, jeges illat mentával és egy cseppnyi bergamottal.

 

550p_20120717_2.jpg

 

1.999,-

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr524662596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...