Divat éjszakája a Kiscelliben

fullbeauty

 

Budapest, 2012-07-10: Meghosszabbított nyitva tartás, személyre szóló stílustanácsadás, kiemelkedő magyar tervezők és divatszemélyiségek ruhadarabjainak aukciója 1000 forintos induló licittel és az olasz filmgyár, a Cinecitta egykori sminkmesterének bemutatója. Ezekkel a programokkal várja a Kiscelli Múzeum a divat szerelmeseit július 19-én csütörtökön 18 órától 21 óráig az egykori trinitárius kolostor hűs falai között.

 

550e_20120715.jpg

 

A Kiscelli Múzeum a www.fashiondays.hu támogatásával a STREET FASHION MÚZEUM kiállítás keretében újabb programmal, egy Designer Aukcióval kedveskedik a divat szerelmeseinek. Biztosan sokan vágytak már egy-egy híresség, illetve designer egyedi összeállítására. Most mindenki lehetőséget kap arra, hogy elérhető áron megszerezzen egy-egy különleges darabot.

A FashionDays.hu által felkínált Calvin Klein, Trussardi, Chloé, Ungaro és Wolford darabok, valamint a magyar divatszakma alábbi kiemelkedő tervezőinek és képviselőinek ruhái és kiegészítői kerülnek kalapács alá. Az árverésből befolyó összeget a textilgyűjtemény gyarapítására fordítja a Múzeum:

 

Abodi Dóra

Anda Emília

Anh Tuan

Artista

Bujdosó Bianka Our Fashion

DaalaRna

Fashion Days

Fazekas Valéria

Imogen  

Je Suis Belle

KEPP Showroom 

Konsánszky Dóra

Lakatos Márk

Léber Barbara

Makány Márta 

Manier

Márton-Végső

MIMM

NATI 100% PURE IDEA

NUBU

Pataki Ági

Pazicski Showroom

Séllei Lilla

Sziráczky Brigitta

Szputnyik shop

Tamara Barnoff

TheBétaVersion

Tomcsányi Dóri

USE

Zoe Phobic

 

Az est induló programjaként a STREET FASHION MÚZEUM kiállítás kurátorának exkluzív tárlatvezetésén vehetnek részt az érdeklődők, mely garantáltan felejthetetlen élményt nyújt azoknak, akik bővíteni szeretnék divattörténeti ismereteiket. Kisebb pihenőkkel egész este a hg.hu stylistjai (Torma Mária, Tilly Barbara, Gulácsy Vivien, Füster Anett) segítenek a látogatóknak abban, hogy megtalálják saját stílusukat, illetve abban hogy az még egyedibbé váljon.  A hg.hu által biztosított villámtalálkák lehetőséget adnak mindenki számára a leginkább megfelelő fazonok  és színek megtalálásában. 

Az est zárásaként egy igazi különlegességgel szolgálnak a szervezők a smink és a szépségápolás kedvelőinek. A Street Fashion Budapest már korábban is elhozta a nemzetközileg elismert divatarcokat a magyar rajongók számára. A mostani est vendége Nicholas N. Jovanovic, sminkmester, Nicolas Make-up Academy (a Cinecitta Film Studio egykori sminkszakértője), aki számos nagy színésznő, így Monica Bellucci és Catherine Deneuve, szépségéről gondoskodott. A szerencsés lányok saját bőrükön tapasztalhatják meg, hogyan  születnek a sztárok, ugyanis Nicholas a közönség soraiból választja modelljeit és mutatja be a hírességek make-up trükkjeit. 

Sem a Street Fashion  Múzeum kiállítás, sem a Designer Aukció nem jöhetett volna létre a www.FASHIONDAYS.hu online vásárlói klub támogatása nélkül, amely a legnépszerűbb divatmárkákat és feltörekvő designerek kollekcióit kínálja igen kedvező áron naponta megújuló akcióiban, ezáltal napi beszerzési forrást jelent azoknak, akik öltözködésükben is meg szeretnék mutatni egyedi stílusukat. 

Részletes program: 

18.00–21.00 hg.hu stylist villámtalálka: Torma Mária, Tilly Barbara, Gulácsy Vivien és Füster Anett személyre szabott stílustanácsadása

18.00–18.45 Simonovics Ildikónak, a kiállítás kurátorának exkluzív tárlatvezetése a STREET FASHION MÚZEUM kiállításon 

18.00–21.00 A STREET FASHION MÚZEUM kiállítás meghosszabbított nyitva tartási idővel, minden látogató számára féláron

19.00–20.00 DESIGNER AUKCIÓ

Az árverést vezeti: Szűcs Péter, a Marie Claire magazin vezető szerkesztője

20.00–21.00 Sminkbemutató: hogyan lehetünk hétköznap is olyan ragyogók, mint a filmsztárok?

Előadó: Nicholas N. Jovanovic sminkmester, Nicolas Make-up Academy (a Cinecitta Film Studio egykori sminkszakértője, számos nagy színésznő, így Monica Bellucci és Catherine Deneuve privát sminkese)

Helyszín: Kiscelli Múzeum, templomtér, 1037 Budapest, Kiscelli utca 108.

Időpont: július 19, 18.00

Belépő: 500 Ft

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr924656330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...