Big & Beautiful...

fullbeauty

 

Mind a két jelzőt szeretem, ha szempillaspirálról van szó... A nagy hír, hogy az Astor legnépszerűbb szempillaspirál családja újabb taggal bővült, megérkezett ugyanis a Big & Beautiful  Boom! A csodás Heidi adta hozzá az arcát, és neki elhisszük!

 

550s_20120705_3.jpg

 

A gyönyörűen hosszú, vastag szempillák a BANG BANG kefének köszönhetőek. A Big & Beautiful Boom! Szempillaspirál  az Astor eddigi legnagyobb keféje, végtelenül sok finom sörtével, hogy minden egyes szempillát elérjenek és befedjenek a teltebb hatásért, de  csomósodás nélkül. Ez az exkluzív egyrétegű megakefe azonnali dús pillákat eredményez – már egyetlen rétegben is!

 

550s_20120705_2.jpg

 

A szempillaspirál különlegessége az egyedülállóan krémes textúra, ami könnyen felvihető, és remek érzés viselni. Dúsító kollagénnal és növényi viasszal készült formulája fokozza és megszépíti a szempillákat, nap mint nap élvezetes hatást keltve.

2239.-

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr14630888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...