Lásd rózsaszínben a világot!

fullbeauty

 

A Moschino újabb illattal jelentkezett idén nyárra, amely egyszerre romantikus, bohókás, szerelmes és nagyon  romantikus. A videofilm is rögtön magával ragadó és minden lány vágyálma...  Egyszerre giccses, és nagyon nőies, mindent magában hordoz, amit egy pöttyös könyvben olvasnunk kellett anno.

 

550i_20120624.jpg

 

A kampányfotókat és a filmet Milánóban a Villa Erba-ban készítették el. Na és milyen ez a rózsaszín illat? Mint egy pink virágcsokor, amelybe gyümölcsök, virágok keverednek össze. Bergamott kivonat, ananász sorbet és málnavelő, jázmin, gyöngyvirág, bazsarózsa, őszibarack és moha alkotják, amelyet megbolondítottak egy kis mézeskalács illattal. 

 

 

A kampány arcának ezúttal Kendra Spears-t választották. A 88-as születésű modell jól kezdte az évet: a Moschino mellett Armani kampányát is sikerült megszereznie.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr644610502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...