A nyár legnagyobb szenzációja!

fullbeauty

 

Betty Boop™ a Lancôme-hoz szerződött és ketten együtt mutatják be a filmcsillagok tekintetét!

A Lancôme legújabb szempillaspiráljának, a Hypnôse Star-nak bevezetésével egy időben a márka újradefiniálja mindazt, amit glamour-nak hívunk és egy online meglepetéssel is elődrukkol. A Joan Sfar rendezte rendhagyó kisfilmben Daria Werbowy szupermodell és Betty BoopTM rajzfilmsztár állt kamerák elé. Boop Oop a Doop!

 

550s_20120623_1.jpg

© Lancôme 2012

 

A Hypnôse Star, a Lancôme legújabb szempillaspirálja, amely különböző technológiák keveredéséből jött létre. Kétoldalú keféjének köszönhetően egyszerre dúsítja a pillákat a szempillatövektől a végükig, miközben olyan ívet varázsol, ami eddig csak a hollywoodi produkciókban volt látható. A filmek világa inspirálta csillogó borítású Hypôse Star egy igazi szupersztár a szempillaspirálok között, amely igazán divatos ragyogást biztosít játékos módon. Csillag születik!

 

550s_20120623_2.jpg

© Lancôme 2012

 

Hogy az új szempillaspirál teljes pompájában kerülhessen bemutatásra, a Lancôme “Star Eyes” címmel egy lehengerlő produkciót álmodott a filmvászonra, amelyet a többszörös César-díjas francia rendező, Joann Sfar írt és rendezett, aki “A rabbi macskája” és a “Gainsbourg: Hősies élet” filmekért kapta az elismeréseket. Ő találta ki Daria Werbowy és Betty Boop TM stílusos és különleges találkozását, amelyben a valóság keveredik a rajzfilm világával. A filmben a két nő épp memorizálja a szövegeket. Lámpalázukban a legnagyobb sztárok titkait osztják meg egymással…

 

550s_20120623_3.jpg

© Lancôme 2012

 

A páratlan film a ’30-as évek hollywoodi alkotásainak stílusjegyeit keveri a jelenkor “glamour”-jával, Betty Boop TM pajkos pillantását és hihetetlen érzékiségét Daria Werbowy modernkori szépségével.

Világpremier 2012. Július 2-án a Youtube-on és a Lancôme oldalain.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr284606406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...