Csak feszesen!

fullbeauty
 
Megérkezett a várva - várt nyár, és a méyen dekoltált pólok, a toppok, leplezetlenül elárulják dekoltázsod, illetve melleid kötőszövetének állapotát. Éppen ezért az esti testápolás rituáléjába, muszáj beépíteni - ha eddig el is hanyagoltad - melleid ápolását is!
 
550a_20120613_1.jpg
 
Nem könnyű a választás, de amit már én évek óta használok, és ajánlok Nektek, az a Guinot Longue Vie Buste sejtszinten ható mellfeszesítő krémje. Mélyen a szövetekben fejti ki hatását, hogy kiemelje a mell és a dekoltázs szépségét. Ez az 56 biológiailag aktív összetevőt tartalmazó szérum úgy működik, mint egy láthatatlan melltartó, és használata a napozás elkezdése előtt, vagy épp folyamatban lévő diétázás alatt különösen ajánlott. Formál, feszesít, és főként táplálja a bőrüket ezen a különösen érzékeny területen.
 
550a_20120613_2.jpg
 
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr694586202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...