Újítsd meg a sejtjeidet is!

fullbeauty

 

Évszakváltáskor mi nők, imádjuk megújítani a ruhatárunkat, beszerezzük a legújabb körömlakk árnyalatokat, miért pont a bőrünkkel tennénk kivételt?! Az én kedvenc termékem idén nyáron, ami teljesen megújította arcbőröm állagát, a Rejuvenate & Correct  intenzív nappali krém a Juvenától.

 

 

Mit kell tudnunk róla? Aktiválja és ápolja a bőr regenerálódását, így minőségét belülről javítja. Egyedülálló SkinNova SC Technológiájának, valamint különböző vitaminjainak köszönhetően segíti a sejtmegújulást és javítja a ránctalanító hatást, így a bőrszerkezet javításával visszaadja a bőr fiatalos frissességét és kijavítja a bőr egyenlőtlenségeit. További összetevője a fehér tea, amely védi a bőrsejteket a környezet által kibocsájtott káros hatásoktól, illetve a bőr szerkezetének védelmére szolgáló lecitin és oliva olaj.  A, C és E vitaminokat tartalmaz.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr554571240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...