Kicsinek tervezték, mégis nagyszerű!

fullbeauty
 
Nekünk nőknek mindig is nagy kihívást jelent az alsó szempillavonal apró pilláinak festése anélkül, hogy a festék elmaszatolódna és töredezne. Most megoldást találtak erre a problémára. Az innovatív szempillaspirálok kifejlesztéséről is elhíresült Clinique új szempillafestéke, a Bottom Lash Mascara kifejezetten a nehezen elérhető alsó szempillák festésére készült és különleges összetételének köszönhetően akár 24 órán át tartós. 
 
 
 
A Bottom Lash Mascara exkluzív mikro-mini keféje a létező spirálfejek egyik legkisebbike, mely még a legapróbb alsó pillákat is felnagyítja.  Egyedülálló precíziós keféje tökéletesen festi az alsó pillákat és természetes, tágra nyílt hatást biztosít. Gyönyörű tervezésű, ezüstszínű, virágmintás tubusa maga is kisméretű, így könnyen hordozható társa bármely más Clinique szempillaspirálnak. Párosítsa a Bottom Lash Mascarát bármely másik Clinique szempillaspirállal és tervezze újra szempilláit!
 
Jótanács: ha rövidek az alsó szempillái, a kefét függőlegesen tartva fesse a pillákat, majd tartsa a szokott irányban (vagy vízszintesen), hogy korrigálja az egyenetlenségeket. 
Allergiateszttel vizsgált.
 
Szemészetileg vizsgált. Érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők számára is biztonságos.
 
A Bottom Lash Mascara 2012. májustól kapható a Clinique szaküzleteiben.
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr384523753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...