A lézer a segítség a megbánt tetoválásodra!

fullbeauty
 
Tetoválás készítése hatalmas divat napjainkban. Sokan azonban nem gondolják meg, hogy a bőrükbe mélyen bevitt festék végleges, egész életükben változatlan lesz, nem követi a legújabb divatokat. Nem számolnak azzal, hogy a testünk változásával – hízással, fogyással – együtt a bőrbe vitt díszítések is megváltoznak.
Így egyre többen el szeretnék távolítani, mert megbánták döntésüket, vagy egyszerűen csak megunták a levethetetlen díszt.
Számukra vannak igen jó híreink.
 
 
A megunt tetoválások eltávolítására – napjaink technikai vívmányainak köszönhetően – a leghatékonyabb és egyben legkíméletesebb mód a Q kapcsolt lézeres eljárás lett. Míg eddig csak olyan módszerek álltak rendelkezésre, melyek kiterjedt hegesedést okoztak a bőrön, az általunk alkalmazott eljárás a legritkább esetben okoz, legfeljebb enyhe hegesedést.
A speciális lézerrel közvetlenül a bőrbe került festékanyagot kezeljük. Az feldarabolódik, így a bőr immunsejtjei számára hozzáférhetővé válik, amelyek részben elszállítják onnan, illetve a bőrből fokozatosan kilökődik. Az így eltűntetett tetoválás helyén legtöbbször halvány folt marad. A bőr később, fokozatosan nyeri vissza eredeti pigmentációját.
A megfelelő eredmény eléréséhez több kezelést kell elvégezni. A lézer fény a kezelés során először a felszíni rétegekben található festékanyagot bontja szét, majd a következő kezelések alkalmával egyre mélyebb rétegek felé haladunk, a tetoválás pedig egyre halványodik. Mindaddig kell ismételni a kezeléseket, míg teljesen el nem tűnik a kezelt ábra. A szükséges kezelések száma függ az ábra nagyságától, a tetováláskor bevitt festékanyag minőségétől, mennyiségétől, mélységétől. Ideális esetben 5-8 kezelés szükséges a teljes eltűntetéshez, de előfordul, hogy ennél több alkalomra van szükség. A kezeléseket 3-4 hetente javasolt ismételni, egy kezelés 10-30 percig tart általában.
A kezelés előtt és után javasolt a napozás és a szoláriumozás kerülése legalább két hétig! A kezelést követően a kezelt területen 8-10 napig tartó gyulladás léphet fel, a terület lehámlik, apró sebek is kialakulhatnak. A tetoválás eltűnését követően halvány folt marad vissza, mely fokozatosan pigmentálódik vissza a környező bőrrel egyező színűvé. Az egyes testtájak kezelése változó mértékű, általában enyhe fájdalommal jár. Szükség esetén helyi érzéstelenítést is lehet alkalmazni.
 
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr444520774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...