Plumeria Beauty Salon, avagy a megújulás szigete

fullbeauty
 
Hihetetlen gyorsasággal tört ránk az idei nyár. Ilyenkor az ember lánya pánikszerűen vizsgálja felül a testét: elég selymes, feszes, rugalmas - e a bőre, megfelelő - e már az árnyalata, hogy ujjatlan felsőkben, férfi szemek sóvárgásának kitéve, megmutathassa már. Bevallom őszintén, hasonló kételyek gyötörtek engem is, éppen ezért fel is kerestem kedvenc szépségszalonomat a Plumeria Beauty szalont.
 
 
Kozmetikusom javaslatára, az első kezelés egy Skeyndor bőrfiatalító bőrradírozás volt, amelyet egy fantasztikus kényeztető testmasszázs követett. Ez a spanyol márka, amit a bőrfiatalítás specialistájának is hívnak, egy kiváló termékcsalád. A márka megalkotta wellness és a harmónia megélésének új koncepcióját a szépségápolásban. A kezelés elősegíti a relaxációt, a jó közérzetet és a bőr teljes megújulását.
 
 
Ebben segítenek a fő összetevők: az ásványi anyagok termálvízzel, a növényi hatóanyagok, a fűszeres keleti illatok. Ezek a hatóanyagok mind energiával töltik fel testet, lelket  egyaránt. Teljesen megújulva bársonyos bőrrel távoztam a szalonból. Mindenkinek ajánlom szíves figyelmébe!
 
 
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr964501452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...