Meglepetésként: mosogass el Te anyák napján!

fullbeauty
 
Nehogy azt gondold, hogy azért jelent meg a Washing up mosogatópálca a Lush-nál éppen anyák napjára, mert azt gondoljuk, hogy a mosogatás kizárólag az Anyukád feladata! Éppen ellenkezőleg: szerintünk az Anyukád már éppen elégszer mosogatott el (helyetted is), ideje, hogy a család többi tagja (például Te) is kivegye a részét a koszos edények elsikálásából. Ne aggódj, a mosogatás igazi élmény lesz a Lush legújabb találmányával!
 
 
Engedj jó meleg vizet a mosogatóba, írj le néhány kört a mosogatópálcával a vízben, hogy jó sok hab képződjön, és kezdj el mosogatni – ennyi az egész. Feltaláltuk a mosogatószer lehető legzöldebb formáját, amelyhez nincs szükség a környezetet terhelő műanyag flakonra!
 
 
1550.-
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr114487132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...