Hozd formába az ajkaidat is!

fullbeauty
 
A tavasz a szerelem évszaka, így megpróbáljuk  mindig a legszexisebb formánkat hozni. De ez ne csak az alakunkra legyen igaz, hanem az ajkainkra is! Mivel bármikor sor kerülhet egy váratlan csókcsatára, ajkainknak mindig puháknak és ruganyosnak kell lennie! És ennivalóan csábítóaknak is... És ezt értsétek szó szerint! A Lush 3 legújabb ajakradírját, miután finoman átdörzsölted velük a szád, egyszerűen csak nyalogasd le! Vagy az épp aktuális szerelmed, aki ígérjük, nem fog panaszkodni az ízekre...
 
 
Az első a Bubblegum egy cukorka illatú ajakpuhító radír, tényleg olyan finom, amilyennek látszik! A második, a Mint Julips egy frissítő mentás ajakradír, a vacsora utáni csókra ajánljuk. És végül a harmadik radír, a Sweet Lips, egy csokoládés süteményre emlékeztet. Ennek az ajakradírnak az előnye, bármennyit fogyaszthatsz belőle, nem hízlal!
Az átradírozott felfrissült ajkaidra, pedig már jöhetnek is a szintén csábító ajakbalzsamok!
 
 Használati utasítás:
-Vegyél egy keveset az ujjadra.
- Finoman dörzsöld át vele az ajkadat.
- Nyalogasd le a fölösleget..., és élvezd az ízeket!
 
1990.-
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr104462057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...