Crack your colour!

fullbeauty

Az új szezon körömdivatja idén hihetetlen vadságával hívja fel magára a figyelmet! Az igazi divatmegszállottjai ujjaikat most is a legőrültebb színek és effektek ütőerén tartják. A Rimmel, mint az igazi londoni stílus képviselője meglovagolta az aktuális divatőrületet és mindent beleadott ebbe a trendi, repedező fedőlakkba. A „Get the London look” még sose volt ilyen könnyű! Egyszerűen vigyél fel egy réteg Crack Your Colour-t a kedvenc színű Rimmel körömlakkodra… és figyeld a varázslatot! Ez a lenyűgöző fedőlakk olyan szemkápráztató végeredményt nyújt - gyors száradás után – amely azonnal szuperdivatos megjelenést ad.
 
 
A mesésen divatos körömlakk vagány csomagolást érdemelt. Keresd a lenyűgöző Crack Your Colour fedőlakk üvegeit a stílusos repedezett mintával díszített kupakkal: épp olyan, mint amilyen a benne rejlő lakk!
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr914457891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...