Turbózd fel!

fullbeauty
 
Megérkezett a legújabb dúsító szempillaspirál a Rimmel Londontól. A Volume Accelerator szempillaspirál futurisztikus megjelenésű, dúsító keféjének és különleges formulájának köszönhetően azonnal, de tartósan is felturbózza a szempillát. Azonnal eredményként a pillák akár 12-szer dúsabbnak tűnnek! A legnagyobb csoda mégis az, hogy 30 nap használat után a szempillák vastagabbnak és többnek tűnnek a hatékony procapil- keratin- koffein szuper hármas erősítő és kondicionáló tulajdonságainak köszönhetően!
 
 
De ami még ennél is elképesztőbb, hogy a festetlen szempillák is vastagabbnak és többnek látszanak rendszeres használatot követően. Ez a Rimmel innovációjának, a procapilból, keratinból és koffeinből álló dúsító formulának a csodája, amely olyan hatékonyan erősít és kondicionál, hogy 30 nap használat után a szempillák sűrűbbnek és többnek tűnnek. Szerezz be egyet gyorsan, aztán rebegtess!
 
 
2.539,-
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr274450362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...