Mert a macskaszem örök női fegyver…

fullbeauty
 
Szereted a csábos tekintetet?  Megőrülsz a macskaszemekért?  Bármelyik is legyen a kedvenc stílusod, mostantól hosszantartó, hibátlan eredményt érhetsz el. Legyen olyan finom vagy olyan erőteljes az a csábító vonal a szempilláid tövében, amilyet csak be mersz vállalni! Ez az új titkos fegyvered a hihetetlenül ragyogó szemekért egész napra és egész éjszakára, egész nyárra!
Tehát a Rimmel most bemutatja Nektek a legújabb vízálló, zselés szemhéjtust, mely a finom vékony vonaltól a dögös, kihívó smink elkészítéséig bármelyikhez a legjobb választás!
 
 
A vízálló szemhéjtus precíziós ecsete tökéletes vékony és vastag vonalak megrajzolásához is, hogy elérhesd a vágyott hatást. Használata nagyon egyszerű, a finom és krémes zselés textúra pedig könnyedén kenhető, így garantálja a hibátlan, profi végeredményt egyetlen húzással. Sőt mi több, a formula koncentrált mennyiségben tartalmaz fekete pigmenteket, így intenzív hatást érhetsz el szempillaspirállal együtt  vagy akár anélkül használva is. Akár vékony vonalat húznál, akár erőteljes glamour hatás a cél, tökéletesen keretezett szemeid nem maradnak észrevétlenül. Már kapható is az üzletekben, siess szerezz be egyet!
1899.-
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr64431064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...