Pont elég egy perc...

fullbeauty

 

London a világ legmenőbb, legvadabb fővárosa, és mindig pörög! Színes és trendi: a divat itt formálódik, az ötletek ikonokká válnak! Nincs idő sokat bíbelődni a lakkozással!  De ez ránk is vonatkozik, ezért kell megtapasztalni a Rimmel London 60 Seconds körömlakkok világát! Az egyetlen körömlakk, mellyel másodpercek alatt londoni stílust adhatsz a körmeidnek. Kell ennél több?
 
 
Többet akarsz? A legendás gyorsan száradó körömlakk sima és egyenletes felületet ad a körmöknek, alatta pedig erősíti és kényezteti azokat összetevőinek köszönhetően. Milyen gyakran mondhatod el valamiről, amiben oly sok örömödet leled, hogy tulajdonképpen még jót is tesz neked? Na ugye?!
A színekről  még nem is beszéltünk! 13 vadonatúj és vadító árnyalat, melyekkel pillanatok alatt Londoni stílusban pompázhatsz: vörösek, hogy felfigyeljenek rád; nude árnyalatok; élénk színek –pl. kék és sárga- ha kirúgnál a hámból; valamint klasszikusok, amiket mindenki kedvel. Válogass bátran bármely napszakra, bármely alkalomra!
 
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr614397316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...