Az egyedüli dolog ami lehet duci rajtad…

fullbeauty
 
Az igazi New York-i smink alapja a szemek hangsúlyozása. Ez a város sosem alszik, ami azt jelenti, hogy a szempilláknak tökéletesen íveltnek és hosszúnak kell maradniuk reggeltől estig... késő estig! A New York Color azonnali megoldást ad: készülj fel szempilladúsító fegyvertárad legújabb tagjának üdvözlésére! Bemutatom Nektek  a NYC Big Bold szempillaspirálját, a lenyűgöző pillák varázslatos fegyverét!
 
 
A keratinnal dúsított formula és a hosszabbító technológia új dimenziókba repíti tökéletesen formázott szempilláidat – íveltnek és akár 12x vastagabbnak tűnnek! Emellett a high-tech 3-D aquatrap rendszernek köszönhetően a pillák egész napos viselet után is puhák és rugalmasak maradnak.
 
 
Szóval hajrá, ragadd meg az új spirált és dúsítsd pilláid! Meglátod, az új Big Bold szempillaspirál segítségével a feltűnő szemeket minden eddiginél egyszerűbben megkaphatod! A NYC megapillákat eredményez egy szempillantás alatt!
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr404396384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...