Heidi Klum a nyárba szerelmes…

fullbeauty
 
Heidi Klum bemutatja Nektek új, nyári illatát, a Summer Shine-t. A pezsdítően friss gyümölcsök, csábítóan illatozó virágok felidézik a nyár örömteli, és a boldogság hangulatát. A Summer Shine olyan, akár egy soha véget nem érő szerelmi történet, mely a nap, Heidi és a tenger között szövődik.
 
 
A Summer Shine parfüm legelőször a tisztaság érzését kelti bőrünkre fújva, a bergamott és narancs pezsdítő citrusos duójának köszönhetően. Az energikus koktél szinte kicsattan a ropogós körte jegyektől, melyek szétáradó, ragyogó fénnyel ruházzák fel az illatot. A szívillatban aztán kinyílnak a nőies jegyek, napraforgó, fehér heliotróp keveredik golgotagyümölcs édes levével, így válik az illat különlegessé, egzotikussá. Az elsődleges jegyek lecsengése után kerülnek elő az alapillat mélységet, érzékiséget sugárzó, szinte függőséget okozó összetevői, a szantál és a pézsma.
 
 
A Summer Shine parfüm a modellhez méltó luxus megjelenést kapott, arany színe felidézi Heidi belső ragyogását és tükrözi a nyári napsugarak finom melegét. A Shine illatnál megismert ovális üvegformát díszítő hullámos minta a napsugarakat szimbolizálja, feltárva a parfüm halvány színét. A design meghatározó eleme a Heidi monogramjával díszített aranykupak, valamint a parfüm nevét viselő aranytábla.
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr294336159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...