A B.B. őrület folytatódik…

fullbeauty
 
Az Estée Lauder márka DayWear vonala, mindig is az antioxidáns bőrápolás élharcosa volt. Legújabb családtagjuk, a DayWear Anti-oxidant Beauty Benefit SPF 35 krémje, ismét forradalmasítja a bőrápolás ezen területét! És mit tud az új családtag?
Először is két színben kapható, minden bőrtípusra ajánlott, egyszerre védi, tökéletesíti, és hidratálja a bőrt!
 
 
Super Anti-Oxidant Complex hatóanyagával, SPF 35 fényvédőjével, védi a bőrt a káros környezeti hatásoktól, míg a pigmentek, a halványító optikai anyagok, és a fényvisszaverő gyöngyök egymás hatását fokozva, láttatják makulátlanul tökéletesnek bőrünket!
 
 
A különböző hidratáló összetevők, és a védőréteget erősítő lipidek, egész napos, tartós hidratálást biztosítanak. És miközben bőrünk a lehető legjobb formáját mutatja, az öregedés első jelei is tompulnak! Már is imádunk B.B.!
Márciustól kapható is az Estée Lauder üzleteiben, és a kiemelt parfümériákban!
9.400,-
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr564331155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...